Slider

Luonto lähellä!

Heinolan seutu, eli Heinola, Hartola ja Sysmä, tarjoaa useita upeita virkistyskohteita matkailijalle. Aurinkoinen päivä Sysmän Päijätsalossa, kalastusretki Tainionvirralla Hartolassa tai patikointi Ilvesreitillä Heinolassa; luontolomaa parhaimmillaan! 

Aktiivilomailijan ykköskohde!

Vierumäki on Suomen monipuolisin vapaa-ajankeskus: täynnä toimintaa, liikuntaa ja elämää joka päivä, kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille. Vierumäellä voit myös golfata ympäri vuoden. Vierumäellä loma on helppo räätälöidä jokaiselle sopivaksi!

 

Tervetuloa rentouttavalle kylpylälomalle!

Mieltä rauhoittavat luonnonkohteet sekä kehoa virkistävät kylpyläpalvelut ovat käden ulottuvilla Heinolan seudulla. Spa-tunnelmaan pääset tyylikkään Kylpylähotelli Kumpelin lisäksi myös Vierumäen Scandicissa sekä Hotelli Valossa. Valitse omasi!

1
2
3

Ajankohtaista

Suositukset

  • Heinolassa on reipasta menoa...

    Nyt reippailemaan Promenadeille!

    Piipahda näyttelyyn, poikkea kahville, nauti elämyksistä Suomen Joulupuukaupunki Heinolassa! Katso tarkemmat tiedot Promenadi-kohteista ja tulosta kartta suoraan netistä!
  • Facebookissa tavataan!

    Tykkää Heinola Resortista Facebookissa!

    Resortin Facebookista löydät mm. makupaloja Heinolan seudun vapaa-ajan kohteista, ajankohtaisia artikkeleita, menovinkkejä, valokuvia, kommentteja ja muuta mukavaa. Tervetuloa Heinolan seudulle - Heinolaan, Sysmään ja Hartolaan! Klikkaa tästä ja tykkää Heinola Resortista Facebookissa!

Resort-kunnat