Slider

Herkuttelemaan!

Heinolan seudun kahvilat, ravintolat ja pitopalvelut valmistautuvat parhaillaan kevään ja kesän juhliin. Tervetuloa herkuttelemaan!

Mökkiloma kutsuu!

Heinolan seudun runsaasta valikoimasta löydät mökkimajoituksen lisäksi aamiaismajoitusta kartanomiljöössä tai  lomahuoneistossa maatilan pihapiirissä. Vai kaipaatko ympärivuotista asumista vuokrahuviloissa tai leirintämajoitusta Päijänteen rannalla? Tutustu tarjontaan!

Aktiivilomailijan ykköskohde!

Vierumäki on Suomen monipuolisin vapaa-ajankeskus: täynnä toimintaa, liikuntaa ja elämää joka päivä, kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille. Vierumäellä voit myös golfata ympäri vuoden. Vierumäellä loma on helppo räätälöidä jokaiselle sopivaksi!

 

Tervetuloa rentouttavalle kylpylälomalle!

Mieltä rauhoittavat luonnonkohteet sekä kehoa virkistävät kylpyläpalvelut ovat käden ulottuvilla Heinolan seudulla. Spa-tunnelmaan pääset tyylikkään Kylpylähotelli Kumpelin lisäksi myös Vierumäen Scandicissa sekä Hotelli Valossa. Valitse omasi!

1
2
3
4

Suositukset

  • Heinolassa on reipasta menoa...

    Nyt reippailemaan Promenadeille!

    Piipahda näyttelyyn, poikkea kahville, nauti elämyksistä Suomen Joulupuukaupunki Heinolassa! Katso tarkemmat tiedot Promenadi-kohteista ja tulosta kartta suoraan netistä!
  • Facebookissa tavataan!

    Tykkää Heinola Resortista Facebookissa!

    Resortin Facebookista löydät mm. makupaloja Heinolan seudun vapaa-ajan kohteista, ajankohtaisia artikkeleita, menovinkkejä, valokuvia, kommentteja ja muuta mukavaa. Tervetuloa Heinolan seudulle - Heinolaan, Sysmään ja Hartolaan! Klikkaa tästä ja tykkää Heinola Resortista Facebookissa!

Resort-kunnat