• PUISTOJEN VEHREYTTÄ

  Puistot ovat oleellinen osa Heinolan kaupunkikuvaa. Rantapuisto, ihana keidas keskellä kaupunkia, kutsuu matkailijaa nauttimaan kauniista vesistönäkymästä. Puisto on myös osa Heinolan kansallista kaupunkipuistoa.

 • Nyt nappaa

  Heinolan alueella on yhdet Suomen mainioimmat kalastusvedet. Kalaonnea voi kokeilla niin isojen järvien ulapalta kuin virtaavien jokien uumenista. Hartolan Tainionvirta suorastaan kuhisee erilaisia kaloja ympäri vuoden.

 • Aktiivilomailijan ykköskohde!

  Vierumäki on Suomen monipuolisin vapaa-ajankeskus: täynnä toimintaa, liikuntaa ja elämää joka päivä, kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille. Uutta Vierumäellä on ekologinen seikkailuhuvipuisto, Flowpark. Vierumäellä loma on helppo räätälöidä jokaiselle sopivaksi!

 • Historiallista näkemistä ja kokemista

  Heinolan alueen museot tarjoavat mielenkiintoista nähtävää sekä näyttelyitä ympäri vuoden aina Harmonikkamuseosta empire –tyyliseen Kivalterin taloon.

EtusivuMatkailu

Tervetuloa Heinolan seudulle

Päiväksi, pariksi, tai vaikka kokonaan. Heinolan seutu, eli Heinola, Sysmä ja Hartola, yllättää matkailijan runsaalla ja monipuolisella tarjonnallaan. Kolmen kunnan alueella levollisena kumpuileva maisema kätkee syliinsä monta kiinnostavaa vierailukohdetta.

Seudulla on paljon nähtävää ja koettavaa; monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, vireää torielämää, museoita, näyttelyitä ja tapahtumia, kahviloita ja ravintoloita. Lisäksi tarjolla on hyvinvointia lisääviä palveluja sekä erilaisia majoitusvaihtoehtoja leirintäalueesta mökkeihin, Bed & Breakfast -majoituksesta hotelleihin. Oheisten pikalinkkien kautta pääset tutustumaan lisää alueen palvelutarjontaan.